Opbouw zwembad

Iedereen een zwembad in zijn tuin!

Weet je nog? Vroeger toen je op vakantie ging naar Zuid-Frankrijk of Spanje? Daar zag je huizen met mooie zwembaden in de tuin. Toentertijd een teken van pure luxe. Maar die luxe kan iedereen tegenwoordig wel in huis halen. Sinds enige jaren zijn er hoogwaardige opzetzwembaden beschikbaar waarmee jij je tuin kunt ombouwen tot een heus waterparadijs! In dit artikel vertellen we je over het ideale zwembad voor jouw tuin!

Lees verder

Vintage interieur tips

Geef je interieur een vintage uitstraling

Oude spullen zijn weer helemaal hot! Oude platenspelers zijn niet meer aan te slepen en er zijn zelfs weer echte platenzaken, waar je terecht kunt voor zowel oude als nieuwe nummers op vinyl. Maar je ziet bijvoorbeeld ook steeds meer kleding terug uit de jaren ’60 en ook in de interieurwereld zijn oude stijlen weer helemaal hot! Wij geven je een aantal tips om jouw huis een echte vintage uitstraling te geven.

Lees verder

Antiek interieur

Authentieke items voor een vintage interieur

Retro of vintage is niet meer weg te denken de laatste tijd. Of het nu gaat om meubels, apparatuur of kleding, de invloeden van de 60’s en 70’s zijn vrijwel overal te merken. Tal van merken spelen hierop in door nieuwe producten te ontwikkelen met een vintage of doorleefd uiterlijk. Maar het is het mooiste voor je interieur als je echte authentieke items kunt vinden om je interieur te verrijken. 

Lees verder

Urban Jungle in huis

De Urban Jungle: de nieuwste woontrend

Het is één van de woontrends van dit moment: de Urban Jungle. Een huis mag weer vol staan met allerlei soorten planten en bloemen. En dat is niet voor niets, want niet alleen zijn planten een ideale manier om je woning mooi in te richten, sommige kamerplanten, zorgen ook voor een betere luchtkwaliteit in huis. Reden genoeg dus om de Urban Jungle in huis te halen. 

Lees verder

5x Bijzondere vloeren | Unieke vloeren voor in huis

“Ik wil een bijzondere vloer. Oh nee toch niet, want wat als ik erop uitgekeken raak?”

Zomaar een gedachte die regelmatig voorkomt bij mensen die gaan verhuizen of het huis binnenkort gaan renoveren. En het moment is daar: deze gedachte heeft ook jouw brein bereikt. Maar wat nu: ga je de drempel over, of blijf je aan de safe side en ga je voor een degelijke standaard laminaat vloer of standaard pvc vloer.

Om jou te inspireren en zoveel mogelijk te laten twijfelen hebben wij 5 bijzondere vloeren op een rijtje gezet. Volgens ons verdient namelijk ieder interieur een bijzondere designvloer. Dus stap die drempel over en laat je door ons inspireren.

Lees verder

Tafelklem

3 manieren om je tafelklem te decoreren

Ondertussen zul je ze vast al eens gezien hebben in een magazine, bij een meubelboulevard of bij een van de verkopende webshops. Je kunt er namelijk niet omheen, de tafelklem. Dit is een vrij nieuwe accessoire om je tafel te versieren, te verrijken of gewoon op te leuken. Wat je er precies mee doet hang helemaal van jou af, want de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wij zijn gek op de tafelklem, want dit is niet alleen een leuke, handige accessoire voor je tafel. Je kunt er eindeloos veel kanten mee op. Wij vertellen je graag op wat voor manieren jij een tafelklem kunt gebruiken om jouw tafel te decoreren.

Lees verder