De 5 beste merken voor de ruitersport

Paardrijden is niet alleen een hobby, voor veel mensen is het ook een lifestyle. Zeker als je stad en land afreist voor een concours of als je vaker op de manege te vinden bent dan thuis, is het ook niet meer dan normaal dat je de beste spullen wilt hebben voor jou en je paard. Wij vertellen je over 5 absolute topmerken in de ruitersport.

Samshield

Vrijwel iedereen die paardrijdt kent dit merk wel, want zowel professionele ruiters als hobby ruiters dragen graag deze cap. Samshield staat namelijk bekend om zijn caps van de beste kwaliteit. Omdat je nog wel eens lelijk kunt vallen tijdens het paardrijden is een goede helm ook altijd een goede investering. Deze caps zijn in uiteenlopende varianten te verkrijgen en kan je dus helemaal stijlen zoals jij wilt. Maar ook voor stijlvolle wedstrijdshirts, rijbroeken en handschoenen kan je bij dit merk terecht.

Equiline

Equiline is een merk dat zowel paardrijkleding als paardenspullen verkoopt. Van wedstrijdjasjes, shirts en paardrijsokken tot zadeldekjes en paardendekens. Equiline is in 1989 opgericht door twee Italiaanse broers en zij hebben zich met hun toegelegd op innovatie, kwaliteit en comfort. Ondertussen is Equiline een begrip in de ruiterwereld. Met name de rijbroeken van Equiline zijn erg populair.

Kentucky Horsewear

Kentucky Horsewear is een merk dat zich helemaal toespitst op veiligheid en comfort voor het dier. Dit Belgische merk maakt voornamelijk duurzame producten, waaronder halsters, beenbeschermers, maar ook zadeldekjes, vliegenmutsen en paardendekens. Bij Kentucky Horsewear vind je vrijwel alles om jouw paard goed te verzorgen.

PS of Sweden

Bij PS of Sweden kun jij terecht voor zowel paardrijkleding als ruiterartikelen. Dit is een luxe merk met oog voor detail, design en natuurlijk ook kwaliteit! Zo zijn de zadeldekjes van dit merk erg populair en kan je veel van deze producten met elkaar combineren. Zowel jij als je paard kan met PS of Sweden voor de dag komen!

Dyon

Dyon is een bekend Belgisch merk dat zich focust op de communicatie tussen jou en je paard. De producten die zij maken moeten de connectie met je paard alleen maar verbeteren, daarom blijven zij altijd hun producten doorontwikkelen waardoor je met Dyon de beste prestaties kunt leveren tijdens een wedstrijd of concours. In het assortiment vind je verschillende hoofdstellen, halsters en riemen. De verschillende onderdelen zijn los te kopen, maar zijn ook bij elkaar te kopen binnen een bepaalde collectie. Zo zorg je ervoor dat alles dezelfde stijl heeft en goed op elkaar aansluit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *