Opbouw zwembad

Iedereen een zwembad in zijn tuin!

Weet je nog? Vroeger toen je op vakantie ging naar Zuid-Frankrijk of Spanje? Daar zag je huizen met mooie zwembaden in de tuin. Toentertijd een teken van pure luxe. Maar die luxe kan iedereen tegenwoordig wel in huis halen. Sinds enige jaren zijn er hoogwaardige opzetzwembaden beschikbaar waarmee jij je tuin kunt ombouwen tot een heus waterparadijs! In dit artikel vertellen we je over het ideale zwembad voor jouw tuin!

Lees verder

Duurzame babykleding voor je kleintje

Ben je vader of moeder van een pasgeboren baby’tje? Of is je kleintje al een stuk groter? Dan weet je er alles van. Je wilt alleen het beste voor je zoontje of dochtertje. Je wilt dat je kindje veilig en gelukkig kan opgroeien en je wilt natuurlijk dat ze een onbezorgde jeugd hebben. Omdat klimaatverandering een steeds grotere rol speelt, zie je dat zowel bij kinderen als ouders er meer belangstelling is voor duurzaamheid. 

Ook kledingmerken, zoals Dirkje, spelen in op deze trend en komen met hun eigen duurzame baby- en kinderkleding.

Lees verder

Klimbos Garderen

Klimmen en klauteren in Garderen

Of je nu op stap gaat met de familie of een leuk kinderfeestje gaat organiseren, je wilt toch meestal iets actiefs doen op een gezellig dagje uit. Combineer genieten van de natuur met een leuke outdoor activiteiten bij Klimbos Garderen. Een leuk uitje voor jong en oud, maar het is natuurlijk ook lachen om het parcours af te leggen met collega’s of vrienden. 

Lees verder