rug-klachten-werk

Werk gezond: voorkom rug slijtage op de lange termijn

Bezit jij een horecazaak, warehouse of werk je bijvoorbeeld in de logistieke sector? Dan heb je vast wel eens te maken met het verplaatsen van zware meubelstukken of objecten. Denk aan tafels, dozen of andere grotere items. Hoe pak je dit in fysiek opzicht het beste aan? Aangezien je te maken hebt met veelal lichamelijk werk, kun je snel rugklachten of andere ongemakken oplopen. Om te voorkomen dat je door je rug gaat, hebben we een lijst met tips opgesteld.

Lees verder

Opbouw zwembad

Iedereen een zwembad in zijn tuin!

Weet je nog? Vroeger toen je op vakantie ging naar Zuid-Frankrijk of Spanje? Daar zag je huizen met mooie zwembaden in de tuin. Toentertijd een teken van pure luxe. Maar die luxe kan iedereen tegenwoordig wel in huis halen. Sinds enige jaren zijn er hoogwaardige opzetzwembaden beschikbaar waarmee jij je tuin kunt ombouwen tot een heus waterparadijs! In dit artikel vertellen we je over het ideale zwembad voor jouw tuin!

Lees verder

Urban Jungle in huis

De Urban Jungle: de nieuwste woontrend

Het is één van de woontrends van dit moment: de Urban Jungle. Een huis mag weer vol staan met allerlei soorten planten en bloemen. En dat is niet voor niets, want niet alleen zijn planten een ideale manier om je woning mooi in te richten, sommige kamerplanten, zorgen ook voor een betere luchtkwaliteit in huis. Reden genoeg dus om de Urban Jungle in huis te halen. 

Lees verder

pyjama

4 tips om eindelijk de Pyjama look 2019 te dragen!

Heb jij ook van die dagen dat je gewoon zo uit je bed naar kantoor zou willen rollen? Gewoon in jouw pyjama richting het werk? Dan ben jij vast heel blij met de trend van dit jaar. Pyjama’s kunnen namelijk gewoon met: de Pyjama trend. Hiermee draag jij jouw sleepwear fashionable buiten. Comfortabel en stylish, wat wil je nog meer?

Vind jij het lastig om deze look vorm te geven? Je bent niet de enige! Zelfs voor mode bloggers lijkt het een uitdaging te zijn. Want, hoe combineer jij deze stijl zonder een fashion faux pas te begaan? Met deze vier tips kun jij eindelijk die lastige, maar geliefde pyjama trend dragen!

Lees verder

5x Bijzondere vloeren | Unieke vloeren voor in huis

“Ik wil een bijzondere vloer. Oh nee toch niet, want wat als ik erop uitgekeken raak?”

Zomaar een gedachte die regelmatig voorkomt bij mensen die gaan verhuizen of het huis binnenkort gaan renoveren. En het moment is daar: deze gedachte heeft ook jouw brein bereikt. Maar wat nu: ga je de drempel over, of blijf je aan de safe side en ga je voor een degelijke standaard laminaat vloer of standaard pvc vloer.

Om jou te inspireren en zoveel mogelijk te laten twijfelen hebben wij 5 bijzondere vloeren op een rijtje gezet. Volgens ons verdient namelijk ieder interieur een bijzondere designvloer. Dus stap die drempel over en laat je door ons inspireren.

Lees verder

Wees fantasierijk met je kleding!

Voor veel mannen is het nog best lastig om de juiste kleuren te combineren tijdens het kiezen van hun kleding. De mode vandaag de dag is niet saai qua kleur dus er is ook enorm veel keus! Kies daarom niet altijd voor de standaard kleur, maar wees uniek, wijk een keer af, gebruik je fantasie! Door een niet standaard kleurkeuze te doen val je op. Natuurlijk wil je niet opvallen door de verkeerde kleur keus, je stropdas moet niet vloeken bij het overhemd dat je draagt. Maar een gewaagde uitstraling door de juiste kleurcombinatie kan je een moderne en opvallende uitstraling krijgen. Met de onderstaande tips kun je eenvoudig een nieuwe keus maken zonder bang te zijn om voor paal te lopen.

Lees verder