Tafelklem

3 manieren om je tafelklem te decoreren

Ondertussen zul je ze vast al eens gezien hebben in een magazine, bij een meubelboulevard of bij een van de verkopende webshops. Je kunt er namelijk niet omheen, de tafelklem. Dit is een vrij nieuwe accessoire om je tafel te versieren, te verrijken of gewoon op te leuken. Wat je er precies mee doet hang helemaal van jou af, want de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wij zijn gek op de tafelklem, want dit is niet alleen een leuke, handige accessoire voor je tafel. Je kunt er eindeloos veel kanten mee op. Wij vertellen je graag op wat voor manieren jij een tafelklem kunt gebruiken om jouw tafel te decoreren.

1. Een tafelklem voor de feestdagenTafelklem Pasen

Kerst is al wel even voorbij, maar gelukkig zijn er nog veel andere feestdagen waarbij jij je tafelklem kunt inzetten! Valentijn, Pasen, Koningsdag, Halloween, het zijn allemaal leuke feestdagen gedurende het jaar waarbij je een duidelijk thema voor ogen hebt.

Hang je tafelklem vol met mooie hartjes of handgeschreven briefjes met complimentjes aan jezelf en je gezin. Een beetje liefde in huis is natuurlijk nooit verkeerd! Met Pasen worden de takken van de kronkelhazelaar vaak gebruikt om het huis van Paasdecoratie voorzien. Hier kan je een tafelklem ook voor gebruiken. De takken zijn namelijk erg buigzaam en kan je gemakkelijk om de tafelklem heen wikkelen. Dat wordt nog een sfeervol Paasontbijtje.

Heb je een kinderfeestje? Dan kan je natuurlijk ook ouderwets koekhappen met zo’n tafelklem. Je snapt hem wel, met een tafelklem kan je bij elke gelegenheid jouw tafel tot in de puntjes decoreren.

 

2. Sfeervolle verlichting met een tafelklem

De woontrend van de laatste jaren? ‘Robuust’ en ‘Industrieel’. Je interieur hoeft vandaag de dag niet strak en feilloos te zijn. Een ruw randje of een in het oog vallend kabeltje mag best af en toe. Met een mooie tafelklem kan je eindeloos combineren met verschillende soorten verlichting. Hang verschillende soorten lampen op, van klein naar groot bijvoorbeeld en hang ze allemaal tafelklem met verlichtingom je tafel heen. Zo heb je een lekker speels verlichte tafel. Kom je een beetje licht tekort om te werken? Hang je er toch nog een lampje bij…

Ook als het binnenkort wat mooier weer wordt en wij weer lekker lang in de tuin kunnen blijven zitten kan je gemakkelijk voor wat licht zorgen door een lampje aan je tafelklem te hangen. Je kunt ook mooie, decoratieve S-haken kopen voor bij je tafelklem. Hier kan je verschillende soorten kaarsen en lantaarns aanhangen voor extra sfeer in de tuin.

 

3. Accessoires en kamerplanten voor in je tafelklem

Een tafelklem in combinatie met S-haken geeft je ontzettend veel mogelijkheden om je tafelklem vol te hangen met allerlei andere mooie woonaccessoires en planten.  Vandaag de dag zijn mooie hangplanten en kleine plantjes, zoals cactussen hartstikke populair. Hang een paar van deze kleinere kamerplanten aan de S-haken en wissel ze af met een fotolijstje of een kaarsenhouder. Zo wordt je tafelklem een prachtige toevoeging aan jouw inrichting.Tafelklem met planten

Let wel op met open vuur in de buurt bij je andere accessoires en je kamerplanten.

Dit is onze top 3 als het gaat om het gebruiken van je tafelklem. Heb jij zelf een uniek idee of heb jij een prachtig versierde tafelklem? Laat dan gauw wat van je horen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe inspiratie!

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *