Klimbos Garderen

Klimmen en klauteren in Garderen

Of je nu op stap gaat met de familie of een leuk kinderfeestje gaat organiseren, je wilt toch meestal iets actiefs doen op een gezellig dagje uit. Combineer genieten van de natuur met een leuke outdoor activiteiten bij Klimbos Garderen. Een leuk uitje voor jong en oud, maar het is natuurlijk ook lachen om het parcours af te leggen met collega’s of vrienden. 

Vanaf welke leeftijd?

het klimbos in Garderen is voor bijna iedereen goed af te leggen. Toch zijn er enkele vereisten. Kinderen moeten minimaal 1.20 zijn en deelnemers mogen niet zwaarder zijn dan 120 kilogram. Het klimmen is niet heel moeilijk en je hoeft er ook niet per se een goede conditie voor te hebben. Bovendien kan je bij Klimbos Garderen kiezen uit 9 verschillende parcoursen. Heb je last van hoogtevrees? Dan kan het wel even spannend zijn, maar gelukkig zijn er ook lagere parcoursen. Zo is het laagste parcours slechts 4 meter, maar voor de durfals is er ook een parcours met een maximale hoogte van 25 meter.

Is het klimbos moeilijk?

Ja en nee, je kunt bij Klimbos Garderen namelijk kiezen uit verschillende parcoursen. De kleinste is uitdagend genoeg voor kleuters, maar organiseer je een kinderfeestje voor oudere kinderen, dan zal het kleinste parcours misschien wat saai zijn.  Je kunt dan gemakkelijk kiezen voor een iets uitdagender parcours. Ga je met de hele familie of met het bedrijf klimmen? Dan kan je dus kiezen uit verschillende parcours, zodat iedereen genoeg plezier kan beleven. Het Netventure parcours is ideaal voor kleine kinderen, maar echte klauteraars kiezen natuurlijk voor het Tokkelparcours. Met maar liefst 253 lengte is dit het grootste klimparcours van Nederland.

Wat kost een dagje klimmen?

Of je nou een klein parcours kiest of het meest uitdagende parcours, de prijs blijft altijd hetzelfde. Voor kinderen hoef je slechts € 14,95 te betalen en volwassen betalen € 20,95. Voor die prijs kan mag je 2,5 lang klimmen en klauteren in het klimbos. Speciaal voor de kinderen onder de 1.20 meter is er een nettenparcours voor € 9,95.

Maak je dag compleet in Garderen

Natuurlijk wil je na een leuke outdoor activiteit even lekker bijkomen en nog wat eten. In Garderen vind je meer dan genoeg leuke restaurants en eetgelegenheden voor al jouw activiteiten. Heb je een kinderfeestje? Dan kan je de dag afsluiten met een lekkere pannenkoek in  pannenkoekenhuis Holle Bolle Gijs. Daarnaast vind je in Garderen ook de heerlijke ijssalon Ijstijd. Wil je uitgebreid eten met de familie of met je collega’s na het klimbos? Dan kan je kiezen uit de vele restaurants uit de buurt, zoals de Garderense Berg.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *