pyjama

4 tips om eindelijk de Pyjama look 2019 te dragen!

Heb jij ook van die dagen dat je gewoon zo uit je bed naar kantoor zou willen rollen? Gewoon in jouw pyjama richting het werk? Dan ben jij vast heel blij met de trend van dit jaar. Pyjama’s kunnen namelijk gewoon met: de Pyjama trend. Hiermee draag jij jouw sleepwear fashionable buiten. Comfortabel en stylish, wat wil je nog meer?

Vind jij het lastig om deze look vorm te geven? Je bent niet de enige! Zelfs voor mode bloggers lijkt het een uitdaging te zijn. Want, hoe combineer jij deze stijl zonder een fashion faux pas te begaan? Met deze vier tips kun jij eindelijk die lastige, maar geliefde pyjama trend dragen!

Cosy slippers

Slippers? Ik heb het uiteraard niet over de slippers die je op de camping draagt. Nog niet eerder van slides gehoord? Deze slippers zijn namelijk ideaal in combinatie met jouw kleding. Ze stralen op en top vrouwelijkheid en sophistication uit. Je kunt voor de fluffly variant kiezen of die met zijde en stras stenen.

Accessoires

Om deze look niet te sloppy te laten lijken, is het belangrijk om de rest van je look heel verzorgd te maken.  Combineer met sieraden en eventueel een mooi horloge of zonnebril. Maak het geheel vervolgens af met make-up in een natuurlijke make-up look. Kies voor lichte kleuren oogschaduw en een nude lipgloss.

Blouses van zijde

Een echte favoriet om de pyjama trend te stylen zijn de zijden blouses. En als je er over nadenkt is dit ook echt een perfecte keuze. Deze zijden blouses staan geweldig op het werk, maar lenen zich ook voor andere plekken goed. Een gezellig avondje uit, op visite of gewoon lekker in huis. Kies bij een ivoorwitte blouse bijvoorbeeld een hoge licht blauwe spijkerbroek of zwarte pantalon.

Slip dress 

Mijn laatste tip is om een slipdress te dragen. Simpel, maar heel classy. Slipdresses zijn tijdloos en zitten heerlijk. Een ander groot voordeel is dat je er ongelofelijk veel combinaties mee maken. Kies voor frissere dagen een jasje en laarsjes erbij. Of combineer het met hoge hakken voor een avondje in de stad. Met een slipdress kan het niet fout gaan!

Op zoek naar een pyjama? Bekijk Jolyz pyjama webshop!

Bron:  https://www.pyjama-webshop.nl/nachthemden.html

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *