Happy birthday

Iemand feliciteren op een unieke manier

Je wilt iemand ergens voor feliciteren, maar dit wil je op een leuke manier doen? In dit artikel geven we je een beetje extra inspiratie, zodat je degene die je wilt feliciteren écht blij kunt maken.

Happy birthday

Bloemen wel of niet doen?

Bloemen klinkt niet direct als een uniek cadeau, maar je kunt het natuurlijk zelf wel uniek maken. Mocht iemand niet veel met bloemen hebben, kijk dan snel verder in dit artikel want dan is het echt een dooddoener. Maar er zijn veel mensen die het ontvangen van bloemen echt heel erg leuk vinden. Voor deze mensen kun je een bosje gefeliciteerd bloemen kopen. Een bosje bloemen is op zich niet uniek, maar je moet het kaartje er naast uniek maken. Zet hier een leuke en unieke boodschap op. Bijvoorbeeld iets wat jullie met z’n tweeën hebben meegemaakt.

Graaf in je geheugen naar iets wat degene die je wilt feliciteren ooit heeft gewenst

Hoe gaaf is het dat je iets kunt geven, waar de persoon in kwestie al jaren over droomt. Graaf dus eens in je geheugen of er ooit zoiets gezegd heeft. Natuurlijk wil iedereen een Ferrari rijden, maar daar doelen we nu niet op. We bedoelen meer de kleine dingen die betaalbaar zijn. Mocht je hier op kunnen komen, dan ga je zeker de show stelen met je cadeau. Je hebt namelijk echt aan hem of haar gedacht!

Ga samen op pad

Hebben jullie gedeelde interesses? Neem degene die je wilt feliciteren dan mee uit. Dit is vaak nog leuker dan een cadeau waar hij of zij alleen gebruik van kan maken. Ga samen voor een dagje welness of ga samen racen op het circuit van Zandvoort. Je kunt er ook voor kiezen om iets met het hele gezin samen te doen.

Lijst een foto in

We weten natuurlijk niet waar jij iemand voor wilt feliciteren, maar vaak is het wel een bijzonder gebeurtenis. Er zijn dus vast foto’s gemaakt. Als jij via iemand anders een foto kunt bemachtigen en deze in laat lijsten, dan kan de dag van degene die jij wilt feliciteren niet meer stuk! Je kunt een foto gewoon inlijsten, maar je kunt ook kiezen voor een canvas foto of een foto bedrukt op plexiglas, hout of staal.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *